BRING OUT THE POWER IN YOURSELF TO ACHIEVE YOUR ASPIRATIONS

The Fortunate One - Handmade Horseshoe bracelets - How it foretold my fortune to come (Eng/Sve)

A couple of weeks later, I met the woman that would give me my biggest fortune in life.

My fortune came to me within a year in the shape of my firstborn, beloved and longed-for daughter Laila.

Was it thanks to the horseshoe? I do not know. But I decided to construct a constant reminder of my happiness by wearing a horseshoe as a tribute of how fortunate I have been and still am.

Friends loved the bracelet and wanted their own. So, I decided to embark on this adventure to build a brand built on the good luck charm, the horseshoe, with the hope that fortune comes to any wearer as it did to me. The idea came, now was the time to build something unique and never done before…

--------------------------------------------------------------------------------------------

Några veckor senare, så träffade jag kvinnan som skulle ge mig den största lyckan i mitt liv.

Min lycka kom inom ett år i formen av min förstfödda, älskade och efterlängtade dotter Laila.

Var det tack vare hästskon? Jag vet inte. Men jag bestämde mig för att designa en påminnelse av min lycka genom att bära en hästsko som en hyllning till hur lyckligt lottad jag varit och fortfarande är.

Vänner och bekanta älskade smycket och ville ha en egen. Jag beslutade därefter att påbörja en resa med att bygga ett varumärke byggd på lyckoamuletten, som hästskon är, med förhoppning att lyckan kommer till den person som bär den. Prototypen vad där och idén kläcktes, nu var det tid att hitta på något unikt och som aldrig gjorts förut…


Share this post